torstai 3. huhtikuuta 2014

Gugguu


Juuri kun Nochia ihastellessani marisin, että suomessa ei tehdä kivoja lastenvaatteita bongasin kotimaisen Gugguun. Aivan mielettömän laadukkaita ja erilaisia. Vino vetskari ja ristiin menevä kaulus tekevät jumpsuitista ja hupparista tosi makeet. Töntöt tykkää! Plussaa myös kivoista väreistä, uskaltauduin kerrankin hankkimaan jotain muuta kuin mustaa. Gugguun malliston löydät täältä. Gugguu on myös lapsimessuilla 11.-13.4 Helsingin messukeskuksessa, käykää tutustumassa! Laatu vaikuttaa tosi hyvältä. 





Muutoin kuuluu sellasta, että kun eilen palasimme uintireissulta jätin käsilaukkuni eteisen penkin päälle. Vasta tänä aamuna huomasin, että sisältö on tyhjennetty ja levitelty pitkin Rauhalaa. Myös ripsarilla oli tehty taidetta lattiaan. Sen jäljiltä on kateissa vielä kameran laturi ja muun muassa pankkikortti. No kai ne jossain on, vauva ei tunnusta, mutta epäilen sitä silti. Kauppaanlähtö viivästyy, mutta ei se mitään. Töntöillä on vesivärihommat kesken. 





2 kommenttia:

  1. Teidän töntöt on kyllä niin hurmaavia!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania pieniä! Ihanissa vaatteissa ;)


    Gugguu on noussut meidän ykkössuosikiksi kertaheitolla, eikä loppua näytä tulevan ainakaan kovin pian.Odottelen jo innolla syksyn mallistoa vaikka paljon olisi ostettavaa vielä tästä keväänkin mallistosta :)

    VastaaPoista