maanantai 23. syyskuuta 2013

Terassilta sisälle


Muistatteko kun kesäkuussa sain äidiltäni tällaisen? Eilen terassia siivotessani päätin nostaa sen sisälle. Palvelkoon veskatelineenä talviajan. Onhan se kieltämättä rouhean näköinen, mutta minusta ihan hyvä. Hyllyjä pitää vähän säädellä vielä. Alimman hyllyn ja keskimmäisen hyllyn välissä on liian pieni tila. Glögikausi on Rauhalassa virallisesti avattu tasan vartti sitten. Syväjäädytin sekä itseni että lapseni illan futismatsissa. Tähän luihin ja ytimiin iskeneeseen horkkaan ei auta kuin glögi ja sauna. Aion valvoa ja katsoa tänään eilen alkaneen suosikkisarjani Sillan toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson. Kaikki, jotka ovat Sillan missaneet, ensimmäinen tuotantokausi on ainakin Netflixissä. Parasta televisiota vuosiin.

Kuva YLE


13 kommenttia:

  1. Vaikuttava laukkukokoelma, mutta miksi Korsit ei näy tässä? Miten ylipäätään säilytät laukkuja olisiko jotain vihjeitä? Sellainen postaus jossa esittelisit kaikki merkkilaukkusi olisi kiva. Ja kiinnostaisi lisäksi tuo alahyllyn vasemmassa reunassa oleva speedy, miksi siinä lukee RE?

    Kirsikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kirsikka, Uskoisin, että kaikki laukkuni ovat näkyneet täällä jossain kohtaa. Mutta laitan mieleen toiveesi. Korsit ei näy, kun pidän limenvihreää ja pinkkiä kesäväreinä eli Korseja kesäkasseina, ne odottavat tuossa senkin päällä pakkaamista talvisäilöön. Vasemman puoleisen laukun sain lahjaksi mieheltäni, kun ensimmäinen yhteinen lapsemme syntyi. Himpun etunimi on siis oikeasti Elmo. Laukussa on hänen ja esikoispoikani Pötin (Roope) nimikirjaimet.

      Poista
  2. Sinulla on ihania laukkuja, kotiuttaisin noista minkä vaan koska vaan! Mikä laukuistasi on oma suosikkisi ja mitkä merkit ovat suosikkejasi? Onko sinulla Guessin laukkuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura. Suosikki laukkumerkkejäni ovat varmaankin Chanel ja Louis Vuitton. Minulla on tosin myös superpaljon edullisempien merkkien laukkuja kuten Clare Vivierin clutch ja kaksi Michael Korsin Hamiltonia. Guessin laukkuja minulla ei ole yhtään, yhdessä vaiheessa oli mutta kyllästyin heikohkoon laatuun ja keinomateriaaleihin, tosin nykyäänhän Guessillä on myös nahkaisia laukkuja. Tosi vaikeaa nimetä yhtä suosikkia. Jos se pitäisi valita käyttöasteen perusteella vastaisin varmaankin Neverfullin, joka ei tosin näy kuvassa. Se on olallani ehdottomasti eniten. Kuitenkin ehkä ajattelen, että suosikkilaukku pitäisi olla sellainen, jolla on tunnearvoa. Se on siis todennäköisesti musta clutch-mallinen iltalaukku, jonka olen saanut äidiltäni. Se on tärkeä siksi, että muistan sen lapsuudestani todella hyvin. Äiti oli saanut sen lahjaksi isältäni. Hän ei käyttänyt sitä koskaan muulloin, kuin silloin, kun oli joku erityinen tilaisuus; oopperaa tai teatteria tai jotakin. Se ei valitettavasti näy näissä kuvissa.

      Poista
    2. Oi ni nyt minäkin toivon laukkupostausta. laita ainakin joskus kuva ja juttu lempilaukustasi. Itse olen kuluneen vuoden aikana vaihtanut Guessini Korseihin, enkä ole katunut hetkeäkään. Guesshän on jenkeissä ihan Seppälä-tason merkki siis markettikamaa.

      Poista
    3. Hei mitä olet tykännyt Vivierin clutchista ja paljonko se maksoi ja mistä ostit sen? Ja minkä värinen sulla on?

      t.Hanna

      Poista
    4. Moi Hanna, olen tykännyt siitä tosi paljon, se on rento arkeen sopiva pussukka, jonka sisään mahtuuu kaikkea tarpeeksi. Kätevähän se ei sinänsä ole, että siinä ei ole mitään kantohihnaa, vaan sitä pidetään kädessä. Mulla on sellanen kamelin ruskea, jossa on kolme raitaa (punainen, valkoinen ja sininen). Ostin sen huutonetistä joskus vuosi sitten ja se maksoi muistaakseni noin kuusikymppiä.

      Poista
  3. Tyhmä kysymys mutta mikä on tuo konjakin värinen kassi vasemmalla ylhäällä? Ja Silta-fani löytyy myös täältä. Vaikuttava sarja. Hienosti yhdistelty kuvausta, musiikkia ja rautainen käsikirjoitus. Kyllä ne ruotsissa osaavat.

    -C-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan. Se on Dorset. Silta on kyllä ihan mielettömän hieno. Toivottavasti toinen tuotantokausi on yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Vielä kun Rederiet (Varustamo) tulisi alusta uusintana niin jee.

      Poista
  4. Terveisiä Härmälästä! Minkäkin olen bongaillut sinun ihania laukkujasi eri postauksista ja toivoisin niistä omaa juttua sekä mallitietoja. Voisitko mainita ne aina, kun kuvissa näkyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja terkkuja Tampereen suuntaan. Rauhalan arkea keskittyy pääasiallisesti lapsiin ja kotiin ja perhe-elämän arkeen. Tämä ei ole muotiblogi, eikä minun kaapista löytyvät veskat sellaisen pitämiseen riittäisikään. Katsotaan, jos jossain vaiheessa intoudun kuvaamaan ja tekemään niistä oman postauksen.

      Poista
  5. Ei vitsit miten hieno hylly (ja laukut). Tarvitsisin juuri tuollaisen. Mistä tuo on ostettu ja oliko kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anne,

      Hyllykkö on ostettu noin 10 vuotta sitten Anttilan Kodin ykkösestä, mutta luulisi vastaavia olevan tarjolla. Onnea metsästykseen!

      Poista