maanantai 18. marraskuuta 2013

Vaatehuone


Olen koko päivän puuhastellut poikien vaatehuoneen kimpussa. Pikkuhiljaa on edennyt. Luulisin olevani kokonaisuuteen tyytyväinen, kun saan kaiken valmiiksi. Ainoa asia, jota todella inhoan on nuo Ikean muoviset henkarit. Siis yök. Olisivat edes yksivärisiä. Hinnoiltaanhan ne on aika kohtuullisia kahdeksan saa hintaan 2,50€, mutta on ne jotenkin mauttomat. Mustat säilytyslaatikot on kyllä superkivat ja ne on Ikeasta myös, kuten hyllykin. Haluaisin puiset yksiväriset henkarit. Voi kun sopivat kävelisivät vastaan. Hätätilassa tyydyn muovisiin, jos ne on mustat. Onko jollain vinkkejä, mistä saisin kivoja?

2 kommenttia:

  1. Tuttu tuska. Etsin ihan tuloksetta viime vuonna valkoisia tai mustia lasten puisia henkareita. En löytänyt mistään. Ikealla on tullut kuitenkin valikoimiin puisia lastenhenkareita. Linkki on tässä viestin lopussa. Ne on koivunvärisiä, mutta on kuitenkin kivempia kuin muovihärpäkkeet. Itse ostin näitä vakaana aikomuksenani maalata ne, mutta en ole vieläkään saanut sitä tehtyä. Vinkkaa ihmeessä, jos löydät jostain hyviä!

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60178769/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en ole tämmösiä huomannutkaan! Onhan tuo nyt huomattava parannus noihin muovisiin verrattuna. Saakohan tuon koukun irit? Ajattelin, että vois spraymaalata mustaksi. Mulla käy varmasti kans just noin, että sitten noi koivunväriset roikkuu vielä vuoden päästä kaapissa, eikä enää edes häiritse. En kuitenkaan anna periksi ihan vielä, kai niitä nyt joku valmistaa jotain järkeviä, siis esim. valkoisia?

      Poista