lauantai 28. syyskuuta 2013

Heppalaukku


Viikolla julkaisemani kuva laukkuhyllystäni aiheutti kommenttitulvan Rauhalan arkea -blogin sähköpostiin. Olette toivoneet laukkuaiheisia postauksia. Niistä tuli mieleeni tämä hevoshirvitys, joka on siis ehdottomasti omituisin ja epäkäytännöllisin "laukku" ikinä. Teininä rakastuin Sinkkuelämää -sarjaan, enkä tiedä kuinka moneen kertaan olen kaikki tuotantokaudet nähnyt, mutta joka tapauksessa osaan suurimman osan jaksoista ulkoa. Jostain syystä tämä Carrien tunnetuksi tekemä heppakassi sitten huusi nimeäni, kun siihen verkossa aikanaan törmäsin. Himppu sanoo sitä ihhahhaaksi. Olen käyttänyt sitä harkiten ja suhteessa muihin tosi vähän, mutta aina se on ollut todellinen keskustelunaihe. Se on siis puuta, painaakin kuin synti kokoonsa nähden. Eikä sen sisälle mahdu melkein mitään. Se on ehdottomasti turhin asia, minkä omistan, mutta ehkä juuri siksi niin ihana. Syksyn tullen kaivoin taas hepan esiin.



Mies toi tuliaisia lentokentältä. Kuinka ärsyttävää, että Suomen ainoa Starbucks on Helsinki-Vantaalla. Onneksi Stockmanille aukeaa oma ihan pian. Pojat muuten ilmoittivat tänään, että jokainen haluaa tänä vuonna kaivertaa oman kurpitsalyhdyn. Pienen perhepalaverin jälkeen sovittiin, että tehdään yksi iso (se perinteinen) ja sitten ostan neljä pienempää, joista koululaiset saavat tuunata oman näköisensä. Onneksi on leveät portaat. Mahtuuhan niihin. Pyhäinpäivää odotellessa.



6 kommenttia:

  1. IHANA IHANA IHANA!!!!! Myyt toi mulle.

    t.Laura

    ps.meen kattoo nyt heti ton jakson missä toi kassi on.

    VastaaPoista
  2. Voi Annika. Nauroin ääneen kun luin tätä. Sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa ja tuo sarkasmisi on kyllä ihan poskettoman hauskaa. Kassi on aivan mahtava kaikessa epäkäytännöllisyydessään ja todellinen pala televisiohistoriaa. Tiedätkö, että muistan joskus lukeneeni Pat Fieldin haastattelun jossa hän kertoi työstään Sinkkuelämän puvustajana. Hän kuvasi siinä kuinka kaikista Carrien käyttämistä asusteista kuten koruista ja kasseista tuli aina loppuunmyytyjä, kun sarjan suosio oli huipussaan. Samassa haastattelussa hän mainitsi ihmetelleensä eniten, kun Timmy Woodsin hevoslaukkua alettiin myydä kuumille kiville. Hänen kommenttinsa oli suunnilleen että: "en voinut tajuta sitä, sillä sehän on vain irtonainen hevosen pää." :-D Pidä kiinni tuosta aarteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah hah hah. Aika osuva kuvaus. Irtonainen pää. Sittenhän se vasta kamala oliskin, jos se olisi kokonainen hevonen :-D Uskon, että rehellisin kommentti kasista tuli aikanaan Pötiltä, joka sen nähdessään totesi: Just äiti. :-D

      Poista
  3. Aaahaha, voi mä muistan kun himoitsit tuota! Ihana Annika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikkea kanssa. Joskus mietin olenko tosiaan 30 vai vasta 13... :-D

      Poista