sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vaaleanpunainen viikonloppu


Tähän viikonloppuun on mahtunut tyttöenergiaa. Lauantaina suloinen kummityttöni sai nimensä. Osalla pojista oli futismatsi harmittavasti päällekäin, joten mies lähti heidän kanssaan kirkolta aiemmin ja minä Himpun kanssa junalla perässä. Käytiin kaupassa, josta Himppuli valitsi itselleen karkkipäivän herkuksi Smurffilimsan. 





Tänään suuntasin Helsinkiin ja kävin tyttökavereiden kanssa brunssilla Köketissä. Oli muuten elämäni paras brunssipuuro ja tällaiselta puurofriikiltä se on paljon sanottu. Muutenkin antaisin brunssista arvosanaksi ysin. Vaihtoehtoja ei ollut mitenkään ihan hirveästi, mutta kaikki mitä oli, oli ihanaa. Naapuritilassa harjoiteltiin kamarimusiikkikonserttia varten, joten fiilistä tuli sieltäkin. 





Sain ystävältä lahjaksi pinkkejä juttuja.  


Kotona odotti mitalikahvit, sillä Onni juoksi tänään Maskin maastojuoksukisoissa kultaa. Vauva ja Himppu olivat sijoittuneet neljänneksi ja kuudenneksi ja Juho ja Pöttikin kymmenen parhaan joukkoon omassa sarjassaan. Mieskin oli lönkötellyt viiden kilsan matkalta maaliin. Hyvä meidän miehet! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti