tiistai 3. joulukuuta 2013

Taaperot kuivaksi helposti


Meidän taaperot ovat siirtyneet potan käyttöön lähes kokonaan, kiitos tarravihkojen. Se, että lapset joilla on 10 kuukauden ikäero oppivat kuiviksi yhtä aikaa on tietenkin seurausta siitä, että pienin haluaa aina ja ikuisesti matkia kaiken mitä isompi tekee. Hän siis oppii samat taidot vähän kuin vahingossa. Vaippoja meillä käytetään lähinnä enää ulkona, kylässä ja öisin, vaikka se yövaippahommakin on kyllä vaan äidin laiskuutta, Himpun vaippa on lähes joka yö kuiva ja aamulla hän lähtee ensimmäiseksi pissalle tarraa ansaitsemaan.

Molemmilla ukoilla on oma vihko, johon saa valita tarralaatikosta yhden tarran, kun on käyty potalla. Porkkanana tämä toimii ainakin meillä superhyvin. Alkuaikoina innostus oli niin suurta, että molemmat kykkivät tämän tästä. Yksikertainen, mutta toimiva systeemi. Suosittelen! Himpulle on joulupukin kontissa muuten Potta-Elmo, joka käy potalla ja saa palkkioksi tarroja. Uskon sen olevan superhitti, kun tämä pottainnostus on nyt kuumimmillaan.

Lisää Potta-Elmosta täällä!

3 kommenttia:

  1. Meillä olen yrittänyt opettaa tyttöä kuivaksi varmaan vuoden. Myönnän että lipsun siitä itse tosi paljon. Ja annan palkkioksi keksejä ja tämmöstä. Pahimmillaan keksi ennen ja jälkeen pissaamisen. Tuo tarraidea kuulostaa tosi helpolta ja hyvältä. Paremmalta, kun sokerilla lahjominen. Kokeilen, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Pottalelu on tosi hyvä idea. Olen itsekin etsinyt vähän innostuksen kehittäjää lapselle tähän hommaan. Tilaukseen lähtee heti. Kiitos vinkistä!

    -Vanilja-

    VastaaPoista