torstai 19. joulukuuta 2013

2013 TOP 10

Pieni joulustressi nostaa päätään, täytyy sanoa. Tunnit ei tahdo riittää. Näin näköjään joka vuosi, vaikka aktiivisesti pyrin rauhalliseen tekemiseen, että ainakin mieli olisi tyyni, eikä joulusta ahdistunut. Blogeissa kiertää nyt hauskoja haasteita, jotka summaavat kuluneen vuoden parhaat jutut. Tässä minun highlightini tältä vuodelta. Kierrätän haasteen eteenpäin Vilhelmiinalle ja Hannelelle.

1. Televisio-ohjelma


Tämä oli maailman helpoin valita. Silta (Broen) oli niin hyvä, että saatoin masentua hetkellisesti, kun kuulin, että kolmas kausi tulee keväällä 2015...

2. Kappale


Ranskalaisen Klingande-yhtyeen biisi Jubel. Olen käyttänyt tätä fiiliksen nostattamiseen niin lenkkipolulla kuin kotonakin. Tykkään tosi paljon. Hyvänmielen musiikkia ja ihana saksofoni.

3. Elokuva




Tämä hävetää, mutta kävin siis vuoden 2013 aikana muistikuvieni mukaan kaksi kertaa elokuvissa. En oikeastaan nähnyt mitään älyttömän hyvää, mutta olen kyllä Nälkäpeli-elokuvien ystävä. Että vastaan tähän nyt Nälkäpeli Vihan liekit, koska en voi joka vuosi vastata Hiljaiset sillat :)

4. Kengät


UGG Dakota -avokkaat. I love.

5. Laukku


Valitsin tähän The house of Marleyn Jammin Voyage -kassin, koska Pötin kautta tämä reggae-juttu on ollut tänä vuonna niin tapetilla. House of Marleyn tuotteet ovat rastafarien arvojen mukaisesti ekologisesti tuotettuja ja esimerkiksi tämän kassin valmistamisessa on käytetty Rewind-kangasta, jonka materiaali on osittain kierrätetyistä vesipulloista peräisin.

6. Kosmetiikkatuote


Kiehl´s eucalyptus huulirasva. Olen huulirasva-ongelmainen siten, että olen itse totuttanut huuleni jatkuvaan rasvaamiseen. Rauhalassa on huulirasvoja joka paikassa. Tässä tuotteessa yhdistyy kaksi ihanaa ominaisuutta, hyvä tuoksu ja riittävän rasvainen koostumus. Loistava tuote.

7. Koti



Tänä vuonna emme tehneet mitään valtavia hankintoja, kuten vaihtaneet sohvaa tai muuta. Lastenhuoneenremontti oli projekti, joka vei minun aikaani ja ajatuksiani kauan. Vastaan tähän silti meidän makkarin Tine K:n päiväpeiton. Se on edelleenkin minusta valtavan kaunis.

8. Projekti



Hmmm... sanon, että leikkimökki.

9. Matkakohde



Täytin helmikuussa 30 vuotta ja vietimme mieheni kanssa neljä päivää Tukholmassa kahdestaan. Siis KAHDESTAAN. Vieläkin vaikea uskoa todeksi. Tukholma on lempikaupunkini.

10. Haave, joka siirtyi ensi vuoteen


Uusi kuivausteline Rauhalan pihaan. Tätä suunniteltiin jo keväällä, mutta projekti jäi kaiken muun jalkoihin. Materiaalitkin jo on. Ensi keväänä sitten.

2 kommenttia:

  1. Haasteeseen vastattu :) Tuo tuleva pyykkinaru on kyllä upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ootan sitä niin paljon, toivottavasti tulee yhtä hieno, kuin kuvassa! :-D

      Poista