lauantai 28. joulukuuta 2013

Sushikurssilla


Tänään osallistuin Himpun kummitädin yksityiselle sushikurssille. Kylläpä oli mukavaa ja tulostakin syntyi. Kokeilimme myös ensi kertaa ystäväni Hannan lähettämiä Tupperwaren sushimuotteja ja täytyy sanoa, että homma nopeutui todella paljon. Kiitos Hanna! Tupperwaren sushimuoteista läytyy hieno video. Kas tässä!


Tupperin nigirimuotilla tulee sopivan pientä syötävää. Leikkasin Himpulle palat vielä kahtia, siksi ne on vähän rosoisia. Sain pukilta sushiveitsen, jota kokeilin tänään ensi kertaa, hyvin toimi. Joulupukki toi Himpukalle omat syömäpuikot ja kilpikonnan niitä kannattelemaan. Ukko oli lahjastaan innostunut. Muutenkin huvittaa joulun jälkimainingit. Kummitäti kysyi Himpulta mikä oli joulupukin paketeista kivoin ja hän vastasi "Minun uudet kumpparisaappaat."



1 kommentti:

  1. Vau! Teillakin lapset tai ainakin yksi tykkaa sushista. Meilla syo kaikki niita ja suomessa kavin kurssinkin, mutta taalla naapurissa on japanilainen ravintola ja hinnat kohtuulliset, niin eipa oo enaa tullut itse pyoriteltya.

    VastaaPoista