torstai 19. joulukuuta 2013

Himmeli


Viime jouluna tein elämäni löydön. Otin mustan himmelin Helsinki 10:n joulumyyjäisistä. Suren liikkeen lopettamista. Se oli mielestäni nähtävyys, vaikken aina ostoksia tehnytkään. Himmelin kesäsäilyttäminen on muuten viheliäistä puuhaa. Miten muut sen tekevät? 

Mutta nyt on se on taas omalla paikallaan olohuoneen nurkassa. Ja se on juuri yhtä ihana kuin viime vuonnakin. Sain kauniin lyhdyn ystävältäni lahjaksi, se sopii meille justiinsa. Niin nätti. Pötti tuli koulusta kantaen hyviä uutisia. Hän voitti koululaisille suunnatun Hvitträsk-aiheisen valokuvakilpalun. Olin iloinen, että hän edes halusi osallistua, että voitto tuntuu bonukselta. Tuossa se sohvannurkassa selaa palkintoteostaan Suuri digikuvauskirja. Ylpeä äiti - proud mama.





2 kommenttia:

  1. Ymmärrän himmelihommelin. Meillä on sellainen valtava kovaa muovia oleva erillinen himmelilaatikko, jossa himsua säilytetään sesongin ulkopuolella. Tuo muovi on varmaan kuitenkin vähän kestävämpää kuin olki? Joudumme lähes joka vuosi kuitenkin korjaamaan omaamme.

    N.L.

    VastaaPoista
  2. Olisko jotain vinttiä jossa sen vois roikuttaa? Vaikka muuten ei sitä vinttiä vois käyttää

    VastaaPoista