perjantai 7. maaliskuuta 2014

Moka


No niin. Tein viime viikolla paniikissa kolmen aikaan yöllä kynttiläkutsukortteja netissä. Opin ehkä tästä, että ennen kuin painaa order, voi tarkistaa tekstit silleen kunnolla. Tänään lähetti toi korit, joissa lukee "kynttiläkutusut". Just. Tarkistin vielä epätoivoisena, että onko virhe kaikissa. Hah.

Harmittaa, kun kortit muuten on niin nätit. En halunnut laittaa tekstarikutsuja, kun ne on minusta jotenkin arkisia ja mitä sain. Näihin verrattanuna tekstari ilman kirjoitusvirheitä olisi ollut tyylikkäämpi. Täytyy toivoa, että mulla on niin ihania ystäviä, että suostuvat tulemaan "kutusuille" siitä huolimatta. Olin koko aamupäivän niin masentunut, että aloin lähes kyynelehtiä onnesta, kun Pötti pamahti ovesta Naistenpäivänkukka sylissään. Se oli matkalla hieman rusikoitunut ja mullat lennelleet ympäriinsä, mutta voi kuinka söpö se onkaan. On kiva saada lapsien valitsemia kukkia, kun he yleensä ostavat ihan muuta, kuin mitä itse kantaa kotiin viikko toisensa jälkeen (lue: valkoisia tulppaaneja). Harkitsin ensin, että laitan korttien mukana joka kuoreen, että sorry, mutta sitten päätin, että ihan sama. Laitan toivoni siihen, että ruuhkavuosia elävät ystäväni eivät edes ehdi lukea koko lappua kovin tarkkaan. Piru vieköön.




2 kommenttia:

  1. Ihanat kortit, älä välitä! Olen itse joskus tilannut häiden kiitoskortit ja kirjoittanut mieheni nimen väärin, että Pasi piti olla ja luki Masi. Se oli aika noloa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kortit ja pienet kirjoituserheet tekevät niistä vielä hienommat. <3

    VastaaPoista