tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pieni synttäripoika




Desigualin talvimallistossa oli Kids-puolella ihania futisaiheisia puseroita. Varmaan tulevien MM-kisojen innoittamana. Ostin muutama kuukausi sitten Tukholmasta Himpulle tämän siniruutuisen paidan. Ehdimme kokeilla sitä vasta nyt. Materiaali on tosi pehmeää. Desigualin pienimmät lastenkoot ovat 4 years, mutta ainakin meidän 2,5-vuotiaalle ihan sopivia. Hihat on pitkähköt, mutta ei se haittaa, kun ne saa ihanasti käärittyä napin avulla kyynärpäämittaan. Purre on kateudesta vihreä, harmi kun ei ollut pienempiä kokoja. Alla olemme pukeneet paidan päälle Tallinnan Debenhamsilta alle kympillä löytämäni Jasper Conranin neuletakin. Tällä asulla Himppu suuntaa viikonloppuna kaverin syntymäpäiville.

Jaloissa on reippaasti kumisaappaat, vaikka lenkkarit jo himottavatkin meidän Himppua. Talvikenkiä hän ei meinaa pukea enää millään, varmaan sydämessään siirtynyt jo kevääseen, vaikka takatalvi iskikin. Eilen Himppu pakkasi haalarinsa muovipussiin ja heitti pussi ulos rappusille. Kun ihmettelin hänen puuhiaan tönttö totesi, ettei pidä enää haalaria. Tänään keskustelimme siitä miksei shortseissa voi mennä ulos. Kun menin viemään roskapussia, vauva oli ilmaantunut rapuille pelkässä vaipassa ja käsineissä. Pipon ostin viime kesänä Vaasasta, se on mamaGo designin. Heillä on muuten myös kivoja tähtipipoja. Olen ajatellut hankkia pojille sellaiset kevääksi. mamaGon löydät täältä. Meidän sairastupa se vaan jatkaa tasavahvuisena, pienet voivat jo hyvin, mutta olen itse kuumeessa ja Pötti ja Eetu edelleen. Aikamoista.







ps. Huomatkaa, että Himpun uusin villitys on se, että pipo pitää laittaa niin, että hiukset jää näkyviin. Olen salaa kuullut, kun Juho on häntä siihen opettanut. Vaikultelma on koominen silloin, kun se toteutetaan toppahatulla.

1 kommentti:

  1. Hei!

    En löytänyt tuota ihanaa työmaakone päähinettä Maman sivuilta enää. Onkohan siitä kuinka pitkään kun ostit sen? Tosi hieno.

    Kirsikka

    VastaaPoista