perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pandan metsästys

Lapsillani on erikoinen tapa fiksautua aina johonkin sellaiseen mitä on mahdoton löytää. Olen osittain, ellen kokonaan tietenkin syyllinen tähän itse, sillä olen säästänyt esikoiseni leluja ja leffoja, mm. Puuha Peteä ja Toy storyjä, jotka nykyään ovat jo ihan pasee, eikä lelukaupoistakaan löydy juuri mitään niihin liittyvää. Romunkertymisen kannalta se on tietenkin hyvä juttu. Olen aiemminkin kertonut, että pojilla on Ikean pehmopandat, joiden nimet ovat Kalle ja Kalle. Kalleinnostus on päivittäistä ja pesukone pyörii, sillä Kallejen valkeat turkit eivät tykkää kurasta. Täytyy olla parhaat alle kolme euroa, jotka olen koskaan sijoittanut. Ikean pehmopandat löytää täältä. Pojat katselevat You tubesta pandavideoita ja leikkivät. Suloista. Himppu on jo pitemmän aikaa halunnut pandapaitaa ja olen sitä puolihuolimattomasti etsiskellyt. Hän oli mukanani Punavuorenpeikossa vähän aikaa sitten ja ihastui tähän puseroon.

Molo kids Remington panda, 39,90€. Kuva Molo kids markkinointimateriaalia

Lähes 40 euron hinta oli minusta liian suolainen puuvillapaidasta. Muutenkin jäin miettimään onko pusero makuuni liian retro. Ei sinänsä, että sillä varsinaisesti olisi väliä, kun en pidä sitä itse, mutta joka tapauksessa paita jäi kauppaan. Asia jäi kaivelemaan ja selailin Etsyä ja Pinterestiä löytääkseni täydellisen pandapaidan pikku-ukolle. Eilen illalla laitoin tiskejä koneeseen ja käteeni osui WWF:n kahvikuppi. Silloin vasta tajusin, että WWF:n logossahan on panda! Suorinta tietä verkkokauppaan ja nyt matkalla on vaalean harmaa pandapaita 15 euron hintaan.

Pandaprintti t-paita, WWF, 15€. Kuva WWF-verkkokauppa

Materiaali on ekologista puuvillaa ja printti äidin mieleen sopivan yksinkertainen, jihuu! Nyt odottelen sitten tuomiota, kun paita saapuu, sillä totuuden nimessähän tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä Himppu alunperin toivoi. Jään kytikselle, jos Molo kidsin pandapaita tulee aleen jossain vaiheessa. Ajattelin tehdä t-paidan saapumisesta numeron, kuten pyrin arjessa korostamaan muitakin pieniä juttuja. Teen Himpulle ja Purrelle kuvan mukaisia pieniä pandasusheja! Laitan lohen lautaselle sitten erikseen. Ehkä pieniksi patjoiksi pandojen alle tai peitoiksi päälle.

Kuva Pinterestistä


1 kommentti:

  1. Voi ihania nuo sushipandat! :D Aivan mahtavia. Noita on tehtävä itsekin, vaikka pieniä ihmisiä ei meillä (vielä) asukaan...

    VastaaPoista