Kokkasin tonnikalapastavuokaa. Olen surkea ohjeiden kirjoittaja, koska heittelen sinne päin kokkkauksen edetessä, mutta suurin piirtein näin:
500 g täysjyvä makaronia
285g mustapapuja
2 tlk tonnikalaa öljyssä
4 tomaattia
1 iso sipuli
200g katkarapuja
2 tölkkiä valmista tomaattikastiketta
juustoraastetta
basilikaa
mustapippuria
suolaa
oreganoa
Keitä pasta ja kumoa uunivuokaan. Pilko sipuli ja kuullota sitä pannulla hetki, kun se on pehmeää kaada pastan sekaan. Sekoita joukkoon kaksi tölkillistä valmista tomaattikastiketta. Minulla oli kaapissa yksi arrabiatakastike ja yksi tomaatti-basilikakastike, käytin molemmat. Valuta öljy pois tonnikaloista ja sekoita joukkoon. Mausta mustapippurilla, suolalla ja oreganolla. Lisää lopuksi mustapavut varovasti käännellen, ettei ne mössäänny. Ripottele pinnalle katkaravut. Siivuta tomaatit ja lado viipaleet tasaisesti vuoan pinnalle. Lisää runsaasti basilikan lehtiä ja lopuksi juustoraaste. Paista 200 asteessa noin puolituntia. Tarjoa salaatin kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti