lauantai 27. joulukuuta 2014

Tapanina



Eilinen päivä vietettiin mummulassa syöden ja saunoen. Pienet töntötkin kävivät pihasaunassa ja kietoutuivat sen jälkeen pukin tuomiin aamutakkeihin. Erityisesti Himppu on ihastunut joulutorttuihin ja myös luumukiisseliin. Hän totesinkin, että "Äiti mä tykkään luumun makusuudesta ihan sikana". 


Pötti tuli kotiin, vietettyään joulun isän luona. Se oli tämän joulun mukavin hetki. Hän suuntasi heti pulkkamäkeen uuden lumipotkulautansa kanssa ja sammui kuin lyhty illalla omaan sänkyynsä, kun viimein päästiin kotiin. Itse en kipeänä innostunut saunomaan, joten kun elämäni miehet kylpivät keskityin selailemaan anopin ihanaa sienikirjaa. Nappasin myös muutaman reseptin puhelimeen muistiin. 


Himppu on kulkenut aatosta saakka uusi dinosaurus-paita päällään. Hänen mielestään pukin parhaat paketit olivat tämä paita ja Turtles-tyyny. Vauva sai rumpusetin, joten sanotaanko, että hiljaisuutta ei ole niinkään sisältynyt joulun päiviin. Olemme saaneet nauttia niin Robinin kuin Elastisenkin konserteista, joissa laulaja on samalla myös rumpali. Ihanat töntöt. Loput pojat saadaan kotiin uudeksi vuodeksi. Itse suuntaan maanantaina lekuriin. Jospa viimein tauti helpottaisi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti