sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä


Äitienpäivää vietettiin ihania isoäitejä juhlistaen. Suuntasimme lounaalle äitini luo Töölöön, jossa jo edesmenneen mummoni potretti sai ansaitsemaansa seuraa Pötin keräämistä valkovuokoista. Äiti oli laittanut kookoskanaa, joka maistui Himpullekin niin, että ukko otti kolme kertaa lisää. Äidillä on kesäpaikka, jonka väritys on sinivalkoinen. Veimme hänelle lahjaksi Lexingtonin kalastusaiheisen tarjottimen ja Ikean Lisel-tyynyn. Himppu ehti kiintyä kalatyynyyn siinä määrin, että soitti jo illalla mummolle, mitä kalalle kuuluu. Epäili kai sen sopeutumista kaupunkilaiselämään.



Lounaan jälkeen jatkoimme kahvittelemaan isoäitini kunniaksi. Farmorin valkovuokot olivat tänä vuonna hortensioita. Löysin kukkakauppa Sitomosta Espoosta mielettömän kauniin uuden hortensialajikkeen. Kukat muistuttavat sireeninkukkia tai popcornia. Nimi oli muistaakseni Curly wurly. Pötti oli tehnyt kaikille isovanhemmille kortit itse. 







Tässä on meidän Farmor, jolle tämä sunnuntai oli kuudeskymmenes äitienpäivä. 


Äitienpäivän onnitteluporukka. Vain yksi oli joukosta poissa, sllä Eetu vietti viikonlopun Tukholmassa. Samaiset pojat kajauttivat minulle onnittelulaulun aamulla ja ojentelivat mitä sympaattisimpia paketteja. Kerron niistä lisää huomenna. Vielä kerran onnea kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti