perjantai 27. kesäkuuta 2014

Piparminttu




Rauhalaan kuuluu sellaista, että kesäflunssa kaataa porukkaa yksi toisensa jälkeen. Pihahommia on tehty hullunlailla. Jouduimme harmittavasti siirtämään kuunliljat etupuolen terassin tieltä ja epäilin, että ne suuttuvat siirrosta sen verran etteivät nuput aukea enää uudessa paikassa. Niinpä leikkasin ne leikkokukkien kaveriksi sisälle. Eivät ne varmaan kuki tuossakaan, mutta kauniita ovat nuppuisinakin.


Eilen posti toi ihanan paketin. Kitin Helmitehtaan räsymatto löysi paikan terassin ovensuusta ja siitäkös vauva innostui. "Tuliko mulle uus nukkumapaikka? Täs on hirrrvi." Meillä on tosiaan lapsille ihan sängyt, mutta vauva ehti kuumien kesäpäivien aikana keksiä, että jos menee peiton kanssa lattialle on viileämpää kuin sängyssä. Hän siis oletti, että karamellin näköinen matto on hänen uusi nukkuma-alustansa. Pian matto sai kuitenkin vakituisen nukkujan, joka hieman tällä hetkellä vaikeuttaa itse terassille kulkemista. Kaneli on mattoon niin ihastunut, että kuljemme nyt sympatiasyistä saunanovesta ulos. Epäilen syyksi Kitin tyttökissaa, jonka tuoksu tuli varmaankin bonuksena mukaan. Kitin Helmitehtaan löydät täältä. Tämä on muuten ensimmäinen räsymattoni ikinä!



2 kommenttia:

  1. Kaneli on kyllä hurmaava. :)
    Mun mielestä on huippua, että Jero vieläkin muistaa vappupäivän brunssin ja kertoo aamuisin, että tänään ei mennä katsomaan kummitädin kissaa. Kelaa, mikä riemu, kun viikon päästä mennäänkin katsomaan kummitätiä. Ja ehkä kissaakin :) -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, ihanaa! Kyllä sitä tönttöläistä on tänne taas odoteltu :)

      Poista