maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lomalle


Viikonloppu, jota etukäteen pelkäsin on nyt onnistuneesti takana päin. Juhlimme koulunsa päättäneitä kotona perjantaina. Kaikki pojat saivat hienot todistukset, erityisen iloinen olin Pötin aherruksesta tänä keväänä, sillä hän nosti kaikenkaikkiaan kahdeksaa arvosanaa. Lisäksi hänet valittiin luokan ilopilleriksi. Ja Juhosta joka sai Reiluin luokkakaveri -stipendin. Koulunpäättäjäiskahveilla Rauhalassa jaettiin arvosanoja myös töntöille. Vauva sai rohkeudesta, oma-aloitteisuudesta ja liikunnasta kiitettävän ja Himppu saman huippuarvosanan hyvästä käytöksestä, huolellisuudesta, taiteellisuudesta sekä persoonallisesta suhtautumisesta elämään. Pötti jakoi erityismaininnan vauvalle huvittavuudesta ja Himpulle uskollinen ystävä -stipendin. Herkut Rauhalan kahvipöytään oli tehnyt ystäväni Milla. 





Viikonlopun ohjelmaan kuului lisäksi valmistujaiset, ylioppilasjuhlat sekä isoisäni 80-vuotisjuhlat, joissa oli aivan ihana tunnelma. Isovanhemmat ovat kyllä aina olleet yksi parhaista asioista elämässäni. Vielä eilen meillä oli koko poikakatras kasassa, jo tänään maanantaina kolme kaverusta matkasi Kuopioon. 



Ps. Eilisissä MasKin taitokisoissa kisasi kaikenkaikkiaan kolme meidän perheen futaria. Onni voitti kultaa omassa ikäluokassaan ja suoritti Palloliiton pronssisen merkin. Jihuu!

Kuva Ville Vintola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti