sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Mittumaari


Maarianhaminasta palaamisen ja Lohjansaareen lähtemisen väliin jäi ruhtinaalliset 10 tuntia. Siitä käytin pyykkäämiseen kolme tuntia ja nukkumiseen 5 tuntia. Pari tuntia pakkasin. Olin aivan poikki, kun pääsimme äitini kesäpaikkaan, mutta loppujen lopuksi oli mielettömän rento ja hauska juhannus. Hyvä kun lähdettiin, vaikka sadattelin aikatauluja mielessäni jo Ahvenanmaalla. Kuvassa reissutöntöt, joista toinen syö iloisena ja toinen vihaisena kalaa ja uusia perunoita. . Himppu ei tykännyt, kun kävin juttelemassa ja kuvaamassa kun hän oli isän kanssa mato-ongella. Kun kalaa ei kuulunut ärsyyntyminen vain lisääntyi. Äidin syy. Tietenkin.



Vauva pääsi ukin kanssa soutuveneeseen, tosin vain rantaveteen pyörimään, koska emme löytäneet pelastusliivejä. Onneksi ne löytyi pari tuntia myöhemmin ja pidemmät soutelut mahdollistuivat. Pikkuveljeni on hankkinut mökille 15 vuotta vanhan skootterin, jonka kyydissä istuminen oli Himpun koko Juhannuksen kohokohta. 



Ilta-aurinko värjäsi vastarannan keltaiseksi. Kokko poltettiin jo kymmenen aikaan, jotta pienimmätkin pääsivät iloitsemaan tunnelmasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti