lauantai 12. heinäkuuta 2014

Turnaus hulinaa



Joka kesän kohokohta, perinteinen Helsinki cup on taas saatu pakettiin. Vietin koko viikon perheemme futareille puuroja ja pastoja keitellen sekä tietenkin tönttöjen kanssa fanikatsomoissa. Varauduimme pitkiin päiviin ja helteisiin kunnon eväillä. Yleensä leivät, pähkinät, hedelmät ja keksit oli syöty ennen kuin pelit oli edes vihelletty käyntiin.


Pieniltä haavereilta ei vältytty, Himpulta aukesi molemmat polvet tiistaina, mutta onneksi oli joukkueen huoltajan osaavat otteet käytössä ja jalat saatiin laastaroitua. Joka ilta oli päivälliseksi pastaa. Kuvassa kasvispasta, jonka päälle ripottelin lopuksi fetajuustoa ja paljon basilikaa. Tämä pasta on poikien ikuisuus suosikki. 


Laajasalon kenttien läheisyydessä oli ihana hiekkaranta ja töntöt viihtyivät pelien välissä meressä. 



Torstaina vietimme joukkueen äitien kanssa iltaa yhdessä ja nautimme muun muassa näin ihanan näköistä pavlovaa ja hedelmäsalaattia sekä roséviiniä. 




Tönttöjen näkökulmasta viikon kohokohta oli tietenkin Robinin konsetti Olympiastadionilla. Pojat saivat liput syntymäpäivälahjoina ja jännittävää oli. Tänään kun lähdimme Purren kanssa kauppaan hän puhkesi perillä itkuun. Kun tiedustelin syytä yhtäkkiseen tunteenpurkaukseen hän vastasi: "Me ei taaskaan menty mihinkään Bobinin konserttiin." Sydän on siis Robinia pullollaan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti