perjantai 16. elokuuta 2013

Eetun tarra


Meidän Eetu on sellainen, että se ei tykkää kesästä. Viime keväänä se kasaili lumia isoiksi röykkiöiksi pihalle ja peitteli niitä pressuilla, jotta talvi kestäisi vielä hetken aikaa. Mieheni kertoi joskus, että kun Eetu oli ihan pieni, joku kolme, niin silloin hän jo tiesi, että tuo ukko on erityisen ihastunut lumeen. Eetu on jo vuosia harrastanut freestylelaskettelua intohimoisesti. Bongasin Hyvinkään asuntomessuilta tämän seinätarran ja ajattelin heti, että se sopisi Eetun turkoosille seinälle. Asensin tarran tänään ja nyt odottelen innokkaasti sunnuntaina kotiin palaavaa poikaa. Jos olen todella onnistunut, saan kysymykseen: Onko kiva? Vastaukseksi: iha. Tarran tilasin art4u.fi:stä.

5 kommenttia:

  1. Hei Annika P!

    Mistä tuo tarra on ostettu? Oliko messuilla joku koju vai? Uskoisin kelpaavan omalle pojallenikin. Asumme vuokralla joten seinät on tylsän valkoiset.

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jaana,

      Tilasin tarran osoitteesta art4u.fi sain heidän osoitteensa messuesitteestä. Tarrat on hauskat tapa koristella seinä ja kokemuksesta tiedän, että myös helppo irrottaa.

      Terkuin,

      Annika

      Poista
  2. Minkä vastauksen sait? Tää on kyllä kiva lajia harrastavalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain kehuja siinä muodossa, että Eetu oli heti ladannut kuvan Instagramiin ja kirjoittanut siihen myawsomewall. Se on siis sama, kun se olis sanonut, että maailman paras. :-D

      Poista
    2. Ehdottomasti huikean hyvä arvosana seinälle :)

      Poista