tiistai 27. elokuuta 2013

Kuuma




Olen ollut hiljainen. Saanut päätökseen valtavan projektkin, joka on vienyt aikaa ja ajatuksia. Väsynytkin, mutta kuitenkin hyvillä mielin. Eilen Vantaalla auriko porotti kentälle kuin Santorinilla. Himppu sanoi sikakuuma. Ajatella, elokuun loppu ja näin kauniit illat. 

Tänään unohdin koirapedinhakijan ja hän odotteli turhaan Rauhalan pihalla vartin. Hävetti niin, etten meinannut kehdata nousta autosta ulos. Pikkuhiljaa häipyvät Tellu-mopsin tavarat täältä. Vieläkin tuntuu kurjalta. Takkaa on jo muutamana aamuna lämmitelty. Pesällinen. Sellaista hiipuvaa antautumista seuraavalle vuodenajalle. Purre huutaa nykyää jo kuuluvasti Äeeti! Pieneksi pojaksi vauvasta muuttunut. Aika menee niin nopeasti. Sanoin jouluna miehelleni, että voisiko aika pysähtyä hetkeksi aikaa tähän. Pysyn toiveessani. Älä tule paha syksy, tule hyvä syksy. 


2 kommenttia:

  1. OLIPA KAUNIS KIRJOITUS. MULLAKIN ON YLEENSÄ LOPPUKESÄSTÄ/ALKUSYKSYSTA HAIKEE OLO. TÄMÄ SINUN TOISEKSI NUORIN ON HYVIN FOTOGENEETTINEN. KAUNIITA KUVIA.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Himppu onnistuu kuvissa, ainakin nyt vielä, kun osaa olla luonnollinen, eikä turhia vääntelehdi :-)

    VastaaPoista