maanantai 19. elokuuta 2013

Vauva nukkuu


Elokuun illat on pimeitä. Olin pikkusten kanssa poikien futisottelussa ja happihyökkäyksen uuvuttama Purre nukahti ennen kuin ehdin edes pyjamaa pukea. Himppukin tuli ihmetellen huoneestaan ja sanoi: Vauva nukkuu Eemon sängyssä. Vauva pois! Lapset hävittävät kaikenlaista. Esimerkiksi Purrella on yleensä vain yksi kenkä tallessa. Sillä tavalla, että mistään kenkäparista ei löydy kuin oikea kenkä, kun johonkin ollaan lähdössä. Vasurit on aina mieron tiellä. Pöllö siltä ei ole kadonnut koskaan. Kun nukkumaanmeno lähestyy Purre tietää aina missä Pöllö on. Hän hakee sen vaikka pihalta. Niin rakas pieni ihminen.

2 kommenttia:

  1. Hei Annika. Sinulla on todella suloiset lapset. Tämä Kurre on oikein suosikkini. Luen mielelläni havaintojasi hänestä. Kerrot vauvoistasi suloisesti. Olisi mukava nähdä lastenhuoneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista viestistäsi. Se ei kylläkään ole Kurre, vaan PURRE. :-D Kun olimme aikanaan perhekuvauksessa kuvaaja toisteli koko ajan, että kurre, kurreee ja Purre oli ihan että what?! Laitan lastehuoneista lisää postauksia varmasti jossain vaiheessa. Pikkusten huone on nyt muutosten kourissa, kun Purre muuttaa pinniksestä "isojen poikien sänkyyn".

      Poista