keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kalle ja hänen ystävänsä Kalle

Kun aikanaan odotin Himppua yksi nimivaihtoehdoistamme hänelle oli Kalle. Poika syntyi, eikä näyttänyt lainkaan Kallelta, joten loppu on historiaa. Olen kuitenkin huomaamattani ilmeisen mieltynyt nimeen Kalle, sillä viljelen sitä puhuessani lapsille erityisen paljon. Esimerkiksi, kun Himppu juoksee kahluualtaasta eteeni ja sanoo: Ota sykkyyn! Vastaan hänelle, että: En ota tollasta märkäkallee, äiti hakee pyyhkeen. Tai kun Purre vetää kilaria keittiön lattialla saatan sanoa, että: Miten susta tuli nyt tollanen kiukkukalle. En ollut kiinnittänyt tähän aiemmin huomiota, mutta sitten lapset saivat ihanat pehmoiset pandakarhut ja Himppu ilmoitti ykskantaan, että: Kalle on tullu. Päivän isoveljensä kallettelua kuunneltuaan Purre alkoi myös sanoa pandaa rutistaessaan: Kaaaaaaaaale.








Mies tuli keittiiön ja totesi, että meillä on nyt sitten kaksi identtistä pandaa, joiden nimet on Kalle ja Kalle. Erikoista tässä on se, ettei asia tunnu häiritsevän pikku-ukkoja yhtään. Syykin selvisi. Leikkasin pandoista tuotelaput irti hieman eritavoin, joten itse asiassa kykenen tunnistamaan kumpi on alunperin ollut kumman. Lisäksi Purren panda on jo vieraillut lätäkössä ja auton lattialla ja se "vähän" näkyy. Huvittavaa tässä nyt kuitenkin on se, että pojat tunnistavat itse kumpi Kalle on kumman. Tämä selvisi meille, kun yritin saada Himppua päiväunille ja hän vaati Kallea viereensä. Kävin nappaamassa sohvalta pandan ja vein sen hänelle. Hän otti sen ensin kainaloonsa, mutta ilmotti sitten: Vauvan Kalle. Tästä ei päästy yli ennen kuin olin hakenut Himpun autoon jääneen Kallen tilalle. Teimme myös pienen testin ja asetimme Kallet vierekkäin lattialle. Sen jälkeen sanoin Purrelle, että: Tuo vauvan Kalle äitille. Ja se oikeasti toi sen oman Kallensa. Onkohan niissä joku oma haju? Olen todella fasinoitunut tästä. Kalle ja Kalle ovat mahtavat veljekset.

Mikäli kaipaat omaan elämääsi Kallea, identtisiä veljiä on ainakin vielä myytävänä osoitteessa:

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30221316/

2 kommenttia:

  1. Olipa hauska kirjoitus ! Ikean pehmoleluja on meilläkin paljon ja parasta on että ne voi surutta pestä pesukoneessa eikä niille tapahdu mitään . Syksyisiä terveisiä sinne Rauhalaan täältä Tampereen suunnalta !

    t. Aini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Ikean pehmoleluissa jopa lukee, että konepestävä 40 asteessa. Se on harvinaista pehmoleluille. Kiitos terveisistä. Täällä etelässä ainakin sataa taivaan täydeltä.

      -Annika P

      Poista