lauantai 24. elokuuta 2013

Pötin syntymäpäivä

Tänään Rauhalassa vietettiin Pötin 10-vuotispäiviä. Talo täyttyi mummoista ja kummeista ja ystävistä. Sääkin oli mitä ihanin. Loppukesän aurinkopäivät tuntuvat luksukselta. Sankari sai toivomiaan lahjoja ja oli iloinen. Ja mikä kakku! Ihana ystäväni Milla oli taikonut kaikki tarjoilut juhliin. Oli muuten mielettömän hyvää! Pienet pojat leikkivät leikkimökissä ja liukuivat mäkeä. Sain kylään myös kummipoikani, joka oli kasvanut hirveän paljon. Pötin kummitäti Iida on lukiokaverini ja hän kaikkien kolmen poikani kummi. Alla kuvia päivästä. 

Ja pssst. Milla on myös nainen ihanien käsitöiden takana. Meidän Himpun pupu ja ampiainen ovat Millan tekemiä. Hänet löydä täältä!






Himppu syö karkkia vihaisena. :-)

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!
    Ja ihanaa kakkua, enkä mä lähtenyt kertaakaan karkuun ampiaisia. Mitä edistystä! :)

    Rauhallista loppuviikonloppua.

    -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paree tottua pimppareihin, kun teilläkin on kohta oma piha. Oli ihana nähdä, tulkaa pian uudestaan!

      Poista
  2. Eilen oli kyllä niin oivallinen päivä juhlille! Ihana sää koko päivän. Hienot juhlat näyttääkin olleen! Teillä on tosi kivat puitteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ihanaa ja parasta on tietysti aina, jos sankari itse on tyytyväinen. Kaverisynttärit on vielä edessä päin!

      Poista
    2. Kiitos! Oli ihanaa ja parasta on tietysti aina, jos sankari itse on tyytyväinen. Kaverisynttärit on vielä edessä päin!

      Poista