perjantai 12. syyskuuta 2014

Lamppuja metsästämässä



Töntöt halusivat pyöriinsä valot. Pääasiassa siksi, koska isoveljilläkin on, mutta myös siksi, että hämärä tulee nykyään jo aika aikaisin. Suuntasimme Kirkkonummelle.


Asematunnelissa menikin yllättävän kauan, sillä seinille oli ilmestynyt tosi hienoja piirroksia tai maalauksia, mitä nyt ovatkaan. Valtava hauki jahtaamassa ahvenia mietitytti pitkään. Himppu sanoi vielä kotonakin, että hauki olisi pitänyt piirtää kauemmas ahvenista, että pikkukalat kerkeävät karkuun. 




Päätyseinän maalaus on tosi nätti, voi kun junnut antaisivat sen olla. Epäilen kyllä, että se vaihtuu nuorten näkemyksen mukaisiin graffiteihin aika nopeasti. Nimenomaan Kirkkonummen asematunnelissa on muuten usein tosi hienoja graffitteja, mutta niiden tekeminen sinne vähentyi merkittävästi, kun kunta teki jäähallin viereen graffittiseinän. Samantyyppistä "piirtelyseinää" olen ehdottanut aikanaan Luomaankin varsin huonolla menestyksellä. 


Emme löytäneet Kirkkonummen pyörälikkeestä sopivia lamppuja, mutta Espoon Ohlssoniltapa taas löytyi. Himppu valitsi Risto Räppääjä -pyörään täydellisesti sopivan yksilön. Kyllä nyt kelpaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti