maanantai 15. heinäkuuta 2013

Messut


Terveiset Hyvinkään asuntomessuilta. Kävin isäni kanssa siellä tänään. Täytyy sanoa, että kaiken kaikkiaa oli minusta tosi vähän sellaisia todellisia innovaatioita tai täysin uusia juttuja, mitä messuilta kuitenkin aina odottaa. Muutama pieni helmi joukkoon kuitenkin mahtui. Suurimpana ehkä tämä Antiikkimuurikivistä tehty hiekkalaatikko. Olen etsinyt meille sopivaa hiekkalaatikkomallia vuoden päivät, eikä ollut kertaakaan tullut mieleen, että sen voisi tehdä kivestä. Hiekkalaatikko tulee meillä leikkimökin viereen, suuren kallion kupeeseen, joten materiaalina kivi on just eikä melkein. Mieskin innostui. Tämä toteutetaan varmasti.


Juuri pyöräkatoksen rakentaneena kiinnitin huomiota hauskoihin pyörätelineisiin, jotka eivät edes olleet hinnalla pilattuja. 50 euron pintaan. Tosi kauniita.


Olen haaveillut saunanlauteiden mustaksi käsittelemisestä varmaan neljä vuotta. Nyt kun näin tämän innoistuin taas. Kuten olen joskus kertonut, meillä pestään sauna kahdesti vuodessa ja silloin irroitamme lauteet. Jos ensikerralla sutisin ne mustiksi. Messuilla oli toteutettu sama myös peilikuvana eli seinät oli käsitelty mustiksi ja lauteet jätetty vaaleiksi. Se ei ollut yhtä kiva.


Betonilevystä ja harkoista koottu sohvapöytä oli mieleen. Betonista oli tehty myös ruokapöytä ja valaisimet. Menin messuolle pääasiassa löytääkseni ideoita pihakivetyksiin ja ulkoportaisiin. Aika köyhä saalis siltä osin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti