torstai 30. tammikuuta 2014

Melkein ammattilainen


En edes muista, koska olisin ollut yhtä masentunut kuin silloin, kun ensimmäistä kertaa yritin tehdä sushia itse. Riisi oli katastrofi. Tänään yritin uudelleen ja onnistuin tosi hyvin! Seurasin Tokyokanista saamiani ohjeita piirun tarkasti. Kokonaisuus kaiken kaikkiaan ylitti kaikki omat odotukseni. Tein vain yhdenlaisia makirullia. Täytteeseen tuli lohta, jättikatkaravunpyrtöjä, avocadoa ja philadelphia juustoa. Naaam! Tein 44 kappaletta, eikä jäänyt yhtään. Pötin mielestä minulla on loistava tulevaisuus edessä sushiammattilaisena. Hah.Viikonloppuna uudestaan!



2 kommenttia:

  1. Looks good! Ma kavin tampereella asuessani sushi-kurssin jonka jarjesti sushiravintolan pitaja. Se jalkeen muutaman kerran tein sushia. Pitais kaivella muistista ohjeet ja tehda taas. Taalla tosin saa kaupasta valmista ja tuoretta sushia kohtuu hintaan, niin oon vahan laiskistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon harjaantunut tosi paljon, ekat oli katastrofi nyt menee riisi jo vasemmalla kädellä :-) Vielä pitäisi opiskella kaikkia mahdollisia täytevaihtoehtoja ja makuyhdistelmiä, että sais vaihtelua.

      Poista