keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ystävät




Himpun paras ystävä on espoolainen Lilli-tyttö. Luulen, että Lilli on Himpulle tärkeä siksi, että hän on Himpun ainoa oma ystävä ja vielä tyttö. Kaikki lähitienoon kaverit ovat poikia ja myös Purren kavereita. Himppu tietää, että kun lähdetään Lillin kanssa leikkimään, se on samalla hänen ihka omaa aikaa, eikä vauva tai isoveljet ole siinä sössäämässä. Uskon, että Himpulle on mukavaa sukeltaa välillä tyttöjen maailmaan. Rauhalan meno on aika poikapainotteista. 

Tänään menimme junalla Helsinkiin ja kävimme Hanko sushissa syömässä. Reissun varsinainen tarkoitus oli se, että äidit pääsivät Tokyokaniin ostoksille. Mukaan tarttui sushiriisiä, valmiiksi maustettua riisietikkaa, wasabia ja soijaa sekä noria. Tokyokanin asikaslähtöisyys on omaa luokkaansa. Olen asioinut liikkeessä kaksi kertaa ja lähtenyt hyvillä mielin pois. Myyjät ovat asiantuntevia ja tulee tunne, että heillä on aikaa opastaa sushikokkailun kiemuroissa. Sain loistavia vinkkejä lyhyen visiittimme aikana. Intoa täynnä kokeilen viikonloppuna tehdä sushia itse - taas. Edelliskerta ei ollut kehuttava, riisi meni pieleen.

Joka paikassa on jo alennusmyyntien alennusmyynnit, joten poikkesimme lelukaupassa. Ostin myös Himpulle kesäksi t-paidan ja kollegen. Huomio sanalla kesäksi, sillä ihastuin t-paitaan niin paljon, että ostin sen, vaikka se on kolme numeroa liian suuri pienelle Himpulle. Tarkemmin ajatellen ehkä kesäksi 2015...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti