maanantai 6. tammikuuta 2014

Karmea kukko

No niin. Tönttöjen isoveljet ovat lähtökohtaisesti tosi ihanaa jengiä, mutta joskus tapahtuu pieniä ylilyöntejä. Pojat ovat nimittäin onnistuneet nyt säikäyttämään Himpun pahanpäiväisesti pääsiäiskukkojutuillaan, joita he höystivät alla näkyvän kuvan voimin.

Kun Himppu oli kysynyt mimmonen se kukko on, joka tulee, pojat olivat googlesta löytäneet tämän heidän mielestään sikasiistin kuvan. Jep. Meille tämä selvisi, kun ihmettelin kun Himppu näki kahtena peräkkäisenä yönä painajaisia ja kun kyselin mitä unessa tapahtui hän vastasi "Kana tuli ottaa minuu." Juuri kun joulupukista päästiin. Onneksi tässä pääsiäiseen kohtuullisesti aikaa, joten ehkä tämä unohtuu. Yritimme parhaamme mukaan kääntää juttua positiiviseksi. Uskon, että kun pääsiäinen on täällä Himppukin innostuu Pyllykanan pääsiäisarvoituksesta, joka on perinteinen kilpailu Rauhalassa aina lankalauantaisin.

Tule kevät, tule!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa jotenkin niin tutulta pelottelulta. Mä paljastin jouluna lapsille, joulupukin ja tonttujen olevan satua neljännen nukkumattoman yön jälkeen. Ei enää jaksanut valvoa pojan vieressa, jota jännitti niin että vatsaan sattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... :-( Himppu on jo rauhoittunut. Tänään sanoi vain kerran, että kukko ei tuu pitkään aikaan. :-D

      Poista