lauantai 12. lokakuuta 2013

Lohipastaa ja alepettymyksiä


Tämän viikon alennusmyynnit eivät ole olleet suotuisat. Halusin yhden ainoan asian Hulluilta päiviltä, Marimekon Kivikko-rahin, joka oli hyvässä alennuksessa, enkä saanut sitä. Tänään kävin Citymarketin Hintarallissa, enkä löytänyt sieltäkään etsimääni. Tosin vaippoja ostin 288 kappaletta. Tein lounaaksi kylmäsavulohi-jokirapu pastaa, josta tuli tosi hyvää. Maun lisäksi vaikutuksen teki aika. Ruoka oli valmista 15 minuutissa.


Aamupäivällä sain poikien futisjoukkueen turnausmatkan esitteet valmiiksi. Surkeat atk-taitoni huomioiden niistä tuli mielestäni kelvolliset.


Himpun korkkialustaleikki jäi kesken, kun naapurin pihaan tuli kaivuri. Isänsä kanssa lähtivät katsomaan sitä tunti sitten. Puuha Peten unelmapäivä. Aurinko paistaa takaterassille niin lämpöisesti, että voi höntsäillä ilman takkia.



Vaikka alet eivät suosineetkaan, niin yhden huippulöydön olen viime päivinä tehnyt. Ostin nimittäin tori.fistä Puuha Pete kumisaappaat hintaan kaksi euroa. Niistä töntöt tappelivatkin sitten koko eilisen illan. Lopulta pantiin riita poikki ja voita väliin ja molemmille jalkaan yksi saapas. Mieheni mielestä osaan hyödyntää luovaa ongelmanratkaisukykyäni täsmälleen oikeissa paikoissa.


5 kommenttia:

  1. Oi onkohan tuo pasta sellaista että tämmöinen surkea kokki onnistuisi siinä? Lyhyt valmistusaika houkuttelee laiskimusta. Laittaisitko ohjeen, jos se on helppo?

    -Laura-

    VastaaPoista
  2. Mistä on tuo ihana muumi?

    VastaaPoista
  3. Minulla olisi hutiostokena tuo kivikkorahi. Olisitko kiinnostunut? :)

    VastaaPoista
  4. Pasta oli tosi helppoa. Keitin täysjyväspagettia ja sekoitin kypsän spagetin sekaan creme bonjour cuisinea, joka oli sitä tilli-sitruuna. Paistoin pannulla punasipuleita, kunnes ne olivat pehmenneet lisäsin jokiravun pyrstöt ja kylmäsavulohen palat ja kuumensin niitä vain hetken. Lautaselle kasa spagetitia (johon sekoitettu creme bonjour), silputtua tilliä ja punasipuli-jokiravunpysrtö-kylmäsavulohi sössöä. Päälle parmesania ja avot!

    Muumi on Pidä saaristo siistinä -sarjan ja niitä saa ostaa ainakin osoitteesta: roope-tuotteet.fi

    Oi olen superkiinnostunut rahista, laitatko mulle meiliä osoitteeseen rauhalanarkea@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Viestiä laitettu! :D

    VastaaPoista