torstai 3. lokakuuta 2013

4 vuotta, eikä suotta



Meillä on tänään vuosipäivä. Neljä vuotta on kulunut. Äkkiseltään kun ajattelee tuntuu, että aika on mennyt nopeasti, mutta sitten kun miettii mitä kaikkea vuosiin on mahtunut niin se tuntuu ihmeelliseltä. Kaksi pientä tönttöä. Neljä isompaa tönttöä. Sehän sitä parasta on. Ja huumori. Siihen rakastuin miehessäni pyllyn lisäksi. Aamulla olohuoneeseen oli ilmestynyt ruusukimppu. Itse annoin yltiöromanttisen muistiaisen, tuhkaämpärin ja -lapion. Heh. Ymmärrätte varmaan syyni, tähän saakka takkahuoneen nurkassa on kököttänyt tyhjä 9 litran maalipönttö ja lasten pihalapio. The Kyyjärviway. Miehen kommentti, no niin kerrankin jotain oikeasti järkevää, oli kai tarkoitettu kohteliaisuudeksi. Minua hemmotellaan iltapäivällä kasvohoidolla ja jalkahoidolla. Lisäksi sain ihanan kotimaisen Field dayn kamerahihnan rikkoutuneen tilalle. Pötti kommentoi eilen, että: Te pussailette enemmän, kun ketään keitä mä tiiän. Se on varmaan hyvä juttu. Tekisi mieleni laulaa Uusivirran kappaleen sanoin: Olen onnellinen. Mitä sä luulit?




Kuva Field day

2 kommenttia:

  1. Onneks olkoon! Onko neljä vuotta tosiaan kulunut. Tuntuu, että ehkä kaksi. Asiasta kukkaruukkuun mistä noita fielddayn camera strapeja saa ja onko paljon värivaihtoehtoja?

    -Liisa-

    VastaaPoista
  2. Field dayn kamerahihnat on joko poronnahkaa tai kasviparkittua naudannahkaa. On eri paksuisia ja pituisia myös. Hinnat muistaaksen 30-100€ mallista riippuen. Täältä saat lisätietoa: http://www.fieldday.fi/blog/?post_type=product Field dayn tuotteita myy myös Rajala.

    VastaaPoista