torstai 17. lokakuuta 2013

Risusavotta


Yöllä herännyt vauva nukkui lämpöisenä vieressä vielä kymmenen aikaan aamulla. Muut olivat jo talkoissa pihalla, kun me vasta heräiltiin ja päästiin aamupalalle. Tänään poltettiin risuja takamaalla. Pojat pistivät rönttövaatteet päälle ja auttoivat isää innostuneina. Tein risusavottaruoaksi savulohikeittoa jokiravunpyrstöillä. Se oli helppo nauttia talkoohengessä emalimukeista terassilla. Sain muuten tuon ruskeakuvioisen kipposen ennakkoperintönä eilen ystävältäni. Se on täydellinen. Nyt oli talkookeittoastiatkin jokaiselle annoskokojen mukaan. Poikien serkku oli yökylässä ja sekös Himppua ilahdutti. Savotan jälkeen katsottiin pädiltä...arvatkaa mitä? Puuha Peteä tietenkin!








2 kommenttia:

  1. Jumaleissön että on herkun näköstä toi keitto! Saat lagaa joskus mullekki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis etkö sä muka ollu meillä viime pääsiäsenä syömässä tätä? No ei ainakaan ollu unohtumaton makuelämys, kun et muista, mutta laitan ensi kerralla kun tulet.

      Poista