lauantai 12. lokakuuta 2013

Elävä kaivuri




Leikkimökki-kuvien ottamisen välillä on viisi päivää. Hyvästi keltaiset puut ja tervehdys harvointi. Voi kuinka sääli! Purre kävi vielä kerran, juuri ennen pimeän tuloa, isän kanssa katsomassa naapurin pihaan tullutta kaivinkonetta. Että onko se tosiaan siellä oikeasti? On se. Mistään muusta ei olla puhuttukaan. Himppu on hokenut, että naapurissa on elävä kaivuri. Tarkoittaa kai, että oikea. Suklaakakku on jäähtymässä terassilla. Pyykit odottaa viikkaajaansa. Stressaan ehtiikö Purren pesussa ollut pöllö kuivauskaapissa kuivaksi ennen nukkumaanmenoa. Siihen meni kakkutaikinaa, kun Purre nuoleskeli vispilää ja päätti tarjota pöllöllekin. Aika runsaasti. Glögiä teemukista ja takassa tulet. Fedexiltä tuli ilmoitus, että meidän joulukortit on tulleet Suomeen ja että ne toimitetaan tiistaina. Hyvä, yhdeksän viikkoa aikaa kirjoittaa niihin osoitteet ja hankkia postimerkit. Menee viime tippaan kuitenkin.



2 kommenttia:

  1. Mistä sä tilasit teidän joulukortit?
    Olen aikaisemmin tilannut meidän kortit ja kutsut Vistaprintiltä, mutta niillä on hinnat nousseet aika häikäisevästi, joten pistin nyt tilaukseen iFolorilta.
    -Iida

    VastaaPoista
  2. Moi, En tykkää ifolorin valikoimista kauheasti, enkä itse innostu enää korteista, jotka on valokuvapaperille tulostettuja. Se tuntuu jotenkin niin vanhalta jutulta. Käytän korttihankinnoissani tinyprints.comia.

    VastaaPoista