perjantai 1. marraskuuta 2013

Pikkuhiljaa




Yksi pieni osio pienten miesten huoneesta on valmiina. Ikean lokerikko on maailman paras kätkemään epämääräiset leluröykkiöt sisäänsä. Kevyet korit ovat turvalliset vauvankin nykiä alas. Vanha opetustaulu on hankinta, josta olen tänä vuonna riemuinnut kaikkein eniten. Etsin vuoden päivät kuva-aiheeltaan, väritykseltään ja hinnaltaan täydellistä yksilöä ja löysin sen Lundagårdista. Molempien poikien yksivuotiskuvat roikkuvat seinällä veneköyteen ripustettuna. Puiset nappikoukut ovat minusta söpöt. Niitä monessa eri värissä ja ne on puuta! Nahkanauhalla on tehty nupin keskelle pienet ompelupistot. Ostin koukkuja kerralla monta. Olen varma, että niille on käyttöä muuallakin. Hirvet tuovat muistoja Tukholmasta. Norsuvanhus on poikien univartija, sille toivotetaan joka ilta hyvää yötä. Muksujen huoneen lattiaremotti on edennyt siihen vaiheeseen, että laminaatit odottavat jo eteisessä. Kohta, ihan kohta on valmista!






12 kommenttia:

  1. Mielettömän hieno tuo köysi-idea! Mistä tuo kehykset on ja onko niitä erilaisia? En ole ikinä missään nähnyt vastaavaa ideaa. Hyvä Rauhalan väki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Kehykset on Cobellosta, olen mielestäni nähnyt heiltä samalla idealla myös kokonaan metallisia ja sitten sellaisia jotka ovat tummempaa puuta. Kiitos kehuista, en voi ottaa kuitenkaan kunniaa, bongasin ripustusidean Cobellon Facebook-sivuilta. Kehyksen saa muuten myös pöydälle siten, että renkula taitelaan kehyksen alle ja se toimii näin jalustana.

      Poista
  2. Hei, kysyisin mistä on tuo ihana elefantti, vaikka se varmaankin on joku vintage juttu. Haluaisin elefantin myös oman poikani huoneeseen onnea tuomaan. Teillä on todella kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin tuota ihan samaa asiaa fantin kotiin tuodessani! :-) Norsu ei ole mikään upea antiikkijuttu, vaan Cobellosta hankittu. Sinne vaan hakemaan oma!

      Poista
  3. Moro

    Mistä saa noita koukkuja ja mitä maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou! Koukkuja saa Perobasta, heillä on myös verkkokauppa. Hinta oli muistaakseni jotain 10 euroa tai vähän alle. Koukun mukana tulee kiinnitystarvikkeet, sellainen tuttisysteemi, joka laitetaan seinään ja metallinen kiinnitysjuttu.

      Poista
  4. Minä täällä taas ihastelen. Kyllä sinulla on loistavia ideoita. Ei olisi itselleni tullut mieleen sisustaa lastenhuonetta veneköydellä. Todella hyvä idea. Terkut Härmälästä.

    tv.Päivi

    VastaaPoista
  5. Eikö toi lipasto olis parempi niin että se olis seinän keskellä, mut sit joudut siirtää kaiken? :-) Tuli vaan mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee. Kun kaksi lasta on jakamassa huonetta, jokainen sentti tarvitaan hyötykäyttöön. Tuo tila tuossa oviaukon ja lipaston välissä on Himpun potkuauton parkkipaikka. Se mahtuu siihen juuri siten, että oven saa kiinni. Minusta muuten ne potkuautot on mahdottoman vaikeita säilyttää. Niin isoja, että vaikea saada mihinkään kaappiin, sitä paitsi käytössäkin niin paljon, että ne pitää saada helposti. Meillä on toinen tuossa parkissa ja toinen lasten pöydän alla. :-D

      Poista
    2. Ai no sitten! I totally understand. Meilläkään ei ole niille muovihirviöille mitään paikkaa, joten siivotessa laitan ne aina vaan kylppäriin :-D

      Poista