keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Liitutauluovi


Kun asuin 2000-luvun alkupuolella Pötin kanssa kaksin rivitaloasunnossa, hänen huoneessaan oli aika kasarit vaatekaapinovet ja mietin mitä niille tekisin. Päädyin maalaamaan ovet liitutaulumaalilla, joka silloin liki kymmenen vuotta sitten, oli tosi uutta. Olin tuunaukseeni kuitenkin niin tyytyväinen, että päätin toteuttaa saman asian töntteröiden vaatehuoneenoveen. Koululaiset piirtelivät vähintään yhtä innostuneina, kuin oven varsinaiset omistajatkin. Himppu hihkui vauvan taiteilua seuratessaan: "Kato äiti, vauva piirsi madon."



3 kommenttia:

  1. Minusta tämä on kiva idea, vaikka onkin jo vanha keksintö! Tein keittiön korkealle kaapille saman homman ja kirjoittelen siihen muistiin asioita mm. kauppalistaa varten. Ihania taiteilijoita sinulla!

    T.Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hauskalta, ei ole itselle tullut mieleenkään käyttää vastaavaa keittiössä. :-)

      Poista
  2. Ensimmäiset lastenlapseni syntyivät 2006 ja 2008. Sen jälkeen meillä tehtiin remppaa ja maalasin yhden keittiön seinän ensin magneettimaalilla ja sen päälle liitutaulumaalilla, tyttöjä varten. Seinä on ollut kovassa piirustuskäytössä ja lapsilusvuns kasvaessa piirtäjiä on tullut lisää. Yläosa toimii hyvin muistitauluna.

    VastaaPoista