tiistai 19. marraskuuta 2013

Arkiruokavinkki: Rauhalan kanapasta

Arki on ainakin meidän perheessä loputtomilta tuntuvien aikataulujen sovittamista yhteen. Ruoanlaittoon jää vaihtelevasti aikaa muutamasta tunnista kymmeneen minuuttiin. Tämä kanapasta on nopea lasten suosikki. Kokeilkaa, jos se maistuisi teilläkin! Huomioithan, että resepti on mitoitettu noin kahdeksalle, eli määrät puolittamalla tulee varmaankin aikalailla perusmäärä noin neljälle.



Rauhalan kanapasta

900g Kariniemen maustamattomia kanasuikaleita
Tölkki ananaspaloja
1 iso punainen paprika
2 isoa sipulia
4dl ruokakermaa tai halutessasi kuohukermaa tai molempia :-)
500g Barillan Tagliatelle con spinachi -pastaa
3kpl kanaliemikuutioita tai kanafondia
Santa-Marian Mango-curry mausteseosta
Mustapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista kanat, sipulit ja paprikat pannulla. Kun kanat ovat kypsiä lisää ananakset ja kerma. Mausta kanaliemikuutioilla tai kanafondilla ja mustapippurilla ja mango-currylla maun mukaan. Kun kastike on vähän liian suolaista se on juuri sopivaa, sillä pastaan imeytyessään maut tasoittuvat. Sekoita kypsä pasta kastikkeen joukkoon ja anna muhia hetki. Raasta päälle juustoa tai parmesania. Leikkaa paljon tuoretta basilikaa päälle.

Enjoy!


Testikeittiömme vauva-asiakas oli annokseen tyytyväinen ja otti kaksi kertaa lisää!

2 kommenttia: