Rauhalan kanapasta
900g Kariniemen maustamattomia kanasuikaleita
Tölkki ananaspaloja
1 iso punainen paprika
2 isoa sipulia
4dl ruokakermaa tai halutessasi kuohukermaa tai molempia :-)
500g Barillan Tagliatelle con spinachi -pastaa
3kpl kanaliemikuutioita tai kanafondia
Santa-Marian Mango-curry mausteseosta
Mustapippuria
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista kanat, sipulit ja paprikat pannulla. Kun kanat ovat kypsiä lisää ananakset ja kerma. Mausta kanaliemikuutioilla tai kanafondilla ja mustapippurilla ja mango-currylla maun mukaan. Kun kastike on vähän liian suolaista se on juuri sopivaa, sillä pastaan imeytyessään maut tasoittuvat. Sekoita kypsä pasta kastikkeen joukkoon ja anna muhia hetki. Raasta päälle juustoa tai parmesania. Leikkaa paljon tuoretta basilikaa päälle.
Enjoy!
Testikeittiömme vauva-asiakas oli annokseen tyytyväinen ja otti kaksi kertaa lisää! |
Hei Annika
VastaaPoistaTein tätä ja tuli hyvää !
Kiitos reseptistä !
Kaisa
Kiva kuulla, kiitos!
Poista