keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lukijan toive: Mitä laukusta löytyy?

Teiltä blogilaisilta tulee välillä hauskoja juttuideoita, kysymyksiä ja haasteita, joita olen kyllä ollut vähän laiska toteuttamaan, mutta nyt täältä pesee! Sain sähköpostiini Mialta hauskan haasteen/toiveen esitellä käsilaukkuni sisältö. Mieheni onkin joskus tokaissut, että onko olemassa mitään, mitä sun kassista ei löytyisi. Tätä päivittäin mukana raahaamani tavararöykkiötä, kun katsoo, niin ainakin tuntuu siltä, että ei. 

Olen yleensä liikkeellä 2-6 lapsen kanssa. Tällöin käytössäni on Dorset, jonka large-kokoon mahtuu kaikki. Pidän ison laukun sisällä pientä Louis Vuittonin Speedyä, jossa minulla on kaikki ns. omat tavarat. Se mahdollistaa sen, että jos lähdenkin yksin vain kipaisemaan kaupassa tms. nappaan kassista tuon pienen nyssäkän mukaani. Speedyssä ovat olennaisimmat: lompakko, kotiavaimet, puhelin, kamera, meikkipussi jne. Mielestäni tämä systeemi toimii tosi hyvin. Alle olen listannut kaiken mitä kuvaushetkellä kasseistani löysin, tosin kuittikasat ja roskat siistin pois. 





Laukut:  Dorset Large-kokoisena, Louis Vuitton speedy 25

-Acne studios Alaska-huivi tummanharmaa
-Acnen ruskea nahkalompakko 
(luulen, että tämä on oikeasti clutch-laukku, mutta minulla on paljon kamaa lompakossakin!)
-Puhelin iPhone, kuoret Michael Kors
-Vaippoja kahdessa eri koossa.
-Kosteuspyyhkeitä
-Kamera Olympus Pen
-Aurinkolasit Ray Ban, kotelo on Ed Hardyn
-Avaimet
-Meikkipussi vihreä Gucci
-Vissyä
-Musta juomapullo, jossa on vettä lapsille
-Kuulakärkikynä, jonka nappasin mukaani hotellista Lontoossa, kun olimme mieheni kanssa ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla. 
-Herra Kalarätti
-Dusty pieni lentokone
-Puuha Pete -karkkiaski
-Purkkaa
-Harja
-Tutti
-Sophie La Girafe kasvovoide vauvalle
-Calendula salvaa, jota käytän huulivoiteena lapsille
-Valaan muotoinen kolikkopussi Gucci



Arkimeikkipussissani on vain neljä tuotetta ja pumpulipuikkoja. Isa Doran ripsiväri, Kiehl´sin Eucalyptus -huulirasva, Medicalian hydro-matte kosteusvoide ja Too Faced Boudouir Eyes luomiväripaletti. Arkena en käytä puuteria tai meikkivoidetta lainkaan, joten sitä ei ole. Medicalian kosteuvoide jättää ihon mattapintaiseksi, se riittää!

Kierrätän tämän haasteen edelleen Elä unelmiasi -blogin Vilhelmiinalle!

7 kommenttia:

  1. Tämä oli ihan huippupostaus! Lisää tämmöstä. Voisitko kirjoittaa jossain vaiheessa kommentteja tuosta Sophie La Girafe rasvasta. Kiinnostaisi tietää ja minkä ikäisellä käytät sitä? Minun suosikkini tästä oli valaan muotoinen kolikkopussi, tosi hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos innostuneesta kommentista. Laitetaan rasvapostaus korvan taakse. Meillä käyttää sekä 1,5 v. (eli vauva) ja 2,5v. Kuinkahan kauan häntä muuten saa vielä sanoa vauvaksi? Ehkä sanon aina, kun hän on kuitenkin viimeinen. Kolikkopussi on kyllä todelinen vitsi. Varmasti eniten kommentoitu tuote laukussani ikinä. Sen kun kaivan esiin esimerkiksi ravintolassa, niin pöytäseurueesta joku aina kysyy, että mikä hemmetti toi on? Esikoiseni sanoin: Aika läppä toi sun kolikkopussi. :-)

      Poista
  2. Moi! Mistä ostat tuota hydro-matte kosteusvoidetta?

    -C-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, kun en osaa sanoa Medicalian jälleenmyyjistä muuta, kuin että ostan naapurikylästä Masalasta itse sitä. Kannattaa kysyä Googlelta. :-)

      Poista
  3. Hei, mitä olet tykännyt noista Kiehlsin tuotteista? Meidän lähelle avattiin juuri yksi ja olen miettinyt kosteusvoiteen ostamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut mitään muuta kuin huulivoiteita, joita mulla on ollut kolme ja ne on kaikki olleet tosi hyviä. Olen aikanaan teininä totuttanut huuleni jatkuvaan rasvaamiseen, joten huulirasvasyndroomaisena arvosta riittävän kosteuttavaa voidetta. Tuo eucalyptus on oma suosikkini. Hintakin kohtuullinen, joku 9 euroa muistaakseni. Ja tosi riittoisa putkilo. Kestää helposti ouoli vuotta, vaikka käyttäisi päivittäin useaan kertaan.

      Poista
  4. Hei, mistä olet ostanut tuon Nemoa etsimässä -unirievun? Olisi loistava joululahja pienelle pojalleni.

    -Suski-

    VastaaPoista