torstai 21. marraskuuta 2013

Kumpparit




Tänä vuonna olen yrittänyt erityisellä huolellisuudella miettiä mitä pukin konttiin olisi hyvä hankkia. Se on johtanut vähintäänkin suurempaan harkintaan ja vertailuun eri tuotteiden välillä. Hankin Himpulle ja yhdelle vähän isommalle saapasjalalle Hunter-kumisaappaat. Tilasin ne netistä, erilaisia tarjouskamppanjoita ja sivustoja kannattaa kyttäillä. Normihintaisina lasten Hunterit huitelevat huikeissa melkein 60 euron hinnoissa, mutta etsivä löytää. Himpun kumpparit maksoivat lopulta posteineen vähän alle 40 euroa. Vaikka onhan sekin paljon. Lohduttaudun sillä, että seuraava käyttäjä on jonossa valmiina. 

Hunterin kumisaappaiden hyvän maineen lisäksi minua viehätti se, että kumppareihin myydään erityisiä sukkia, jotka tekevät ikäänkuin vuoren saappaaseen. Jalkaosa on fleece-kangasta (ei siis kutita, hyvä!) ja kumpparin päälle käännettävä "koristeosa" neulosta. Kuoseja on tosi paljon. Suosittelen tutustumaan. Hinnat ovat tilauspaikasta riippuen noin 20 euroa. Klassisen mallin lisäksi yksi superbonus on vielä säädettävä varren leveys. Kumpparin saa siis sopivan levyiseksi oli jalassa pillifarkut tai toppahousut. Jipii! Minusta saapasostokseni ovat ainakin tähän mennessä tämän vuoden lahjakasan parasta antia.  





6 kommenttia:

  1. I-H-A-N-A-T #enkestä #haluunsamanlaiset #saaksaikuisetkin?

    VastaaPoista
  2. Ihanko vuoren sinne saappaisiin saat, minä saan vain vuorin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä on niin ihanat vuorit, että ne on kuin vuoria!

      Poista
  3. Noita kielipoliiseja on näköjään joka blogissa. Kirjoittaisivat itse... Asiaan: Käyköhän noi sukat muihin kuin Hunterin saappaisiin? Mulla ois yhet mustat ja ne kaipais just tommosta piristystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Vitsi en osaa sanoa, mutta niillä sivustoilla, joissa hunterin "sukkia" myydään varmaan on niitä mittoja. Olennaisinta kaiketi on tuo pituus, että saappaan päälle käännettävä osa tulee oikeaan kohtaan.

      Poista