sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

2


Tämä päivä on sujunut ulkorakennuksen lattiaa rakentaessa ja huomista yllätystä suunnitellessa. Meidän Himppu täyttää huomenna kaksi. Hänen syntymäpäiviään juhlittiin jo kesäkuun alussa.

Jotenkin halusin pientä sankaria muistaa. Löysin varastosta vanhan Ristomatti Ratian säilytysarkun, jossa on Saaristolaiskirstuista poiketen köykäinen kansi. Siitä se ajatus sitten lähti. Koska esikoiseni ja Himpun välissä on kahdeksan vuotta oli Pötin pikkupoikien lelut pakattu varastoon, ennen kuin Himppu edes ilmoitti tulostaan. Ne ovat hänele uusia, vaikka Pötin toimesta aikanaan tehokkaasti käytettyjä. Valikoin varastosta kassillisen leluja. Onnellisin olin, kun löysin 10 vuotta sitten Ikeasta ostamani sammakon, jolla on kärpänen suussa. Himpulla on ollut sammakkoinnostus sen jälkeen, kun näimme "Kmammakon" meidän pihassa. Löytyi myös lentokone ja erilaisia autoja ja pehmoleluja. Turtlesit ja pokemonit jätin vielä suosiolla varastoon. Tuumasta toimeen; maalasin arkarteluvärillä sankarin nimen arkkuun ja laitoin aarteet sisälle. 


Mietin kovasti miten ratkaisin itse etsinnän, koska Himppu ei osaa lukea karttaa. Keksimme mieheni kanssa, että teemme pellavanarusta reitin aarteelle. Sidomme sen menemään terassinovelta mutkien kautta aarteen luokse. Naru asennettaan sille korkeudelle, että Purrekin voi pitää siitä kiinni kulkiessaan. Tänään, kun pienet pojat nukkuvat lähdemme asennuspuuhiin ja huomenna sankarin aamu alkaa aarteen etsinnällä. 


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/8041389/?claim=surs47ry969">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti