torstai 26. syyskuuta 2013

Nosturi

Tänään oli pikkupoikien onnenpäivä. Mummulan takapihan työmaalle saapui valtava nosturi elementtejä pystyttämään. Ystävälliset raksamiehet kävivät isovanhemmille sanomassa muutamaa päivää ennen, että torstaina on todellista äksöniä, jos taaperot haluavat tulla katsomaan. Ovat varmaan rekisteröineet Purren Oooh-huudot ihan vaan traktorilla ohi ajaessaan. Nosturi oli niin iso, että Purrea vähän jännittikin. Se ei myöskään uskaltautunut hyttiin, jonne Himppu halusi ehdottomasti, kun hommat oli tehty. Purreliini oli itse päättäväisesti valinnut päivän asukokonaisuuden, joka koostui Himpun syyshaalarista ja Onnin käsineistä. Molemmat kolme numeroa liian suuria. Tyyli täydentyi asusteilla, joihin kuului oma talvipipo sekä crocks-sandaalit villasukkien kera. 





Tänään käytiin myös Plantagenissa ja jee kaikki havukasvit olivat -40%. Sain rottinkikoreihini hienot timanttituijat. Ostin myös muutaman kurpitsan ja chilipensaan sisälle syksyä tuomaan. Plantagen on kyllä mahtava paikka. Siellä kun käy niin huomaa tarvitsevansa kaikenlaista, mistä ei ennen ole kuullutkaan. 




Kotimatkalla pysähdyimme Olarin kierrätyskeskuksessa. Asiaakin oli. Laajennusta rakennettaessa meidän ovikello jouduttiin irrottamaan. Kun sitä asennettiin takaisin huomattiin, että siitä oli hukkunut kehysosa. Ajattelin, että kiertsissä voisi olla, mutta ei löytynyt oikeanmallista. Sen sijaan löysin Purrelle Baby Björnin potan hintaan 2 euroa. Purre on innokas potalla kävijä, nyt kun Himppu jo käy pääasiassa potalla. Talossa ollut yksi potta on aiheuttanut mittavia ristiriitoja. Äsken hörpin takaterassilla teetä ja asettelin talvitamineita varastoinnin jäljiltä tuulettumaan. Viime vuonna joululahjaksi saamani huivi suorastaan huutaa kirpeitä pakkaspäiviä.



2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis huivi. Minua alkoi kiinnostaa mikä kuva on vaaleanpunaisessa kehyksessä vasemmalla ylhäällä.

    -C-

    VastaaPoista
  2. Heippa! Se on kuva Rosemaryn sillasta. Se on keskeinen elementti lempielokuvassani Hiljaiset sillat. :-)

    VastaaPoista