maanantai 16. syyskuuta 2013

Hälsningar från Stockholm

Ihanan matkan jälkeen tuntuu hyvältä palata kotiin. Täytyy sanoa, että kesäinen Tukholma loistavien seuralaisten kanssa on kyllä vertaansa vailla. Osuimme kaupunkiin kuninkaan 40-vuotisen valtakauden aattona. Stokis oli kunkkuhuumaa tulvillaan. Tukholma on ehdottomasti lempikaupunkini. 


Maihin päästyämme jakaannuimme hetkeksi kukin omille teillemme. Ehdin kaupungilla juoksemisen lomassa nauttia Åhlensin uuden kahvilan ulkoterassilla espresson ja macaronsin. Pussissa on muuten uusi enkelikello jouluksi ja vaihtokynttilöitä. Viime vuonna pikkutontut innostuivat enkelikellosta siinä määrin, ettei sitä pystynyt enää korjaamaan.



Designtorgetin hauskin uutuus oli Ikean huonekaluihin tarkoitetut vaihtojalat. Meillä ei tällä hetkellä ole esim. nojatuolia tai sohvaa Ikealta, mutta jos olisi, olisin taatusti tuunannut sen näillä. Loistoidea!



Ehdin myös Kungsgatan 33:een lenpikauppaani, joka on italiainen Brandy <3 Melville. Sieltä oikeasti juoksin tapaamispaikkaamme, aika meni tosi nopeasti.



Heja kungen! Jos oikein siristää voi nähdä Kaarle Kustaan sekä Silvian turkoosissa asussaan.


Hytissä juhlistimme kuninkaan suurta päivää sekä prinssi Danielin 40-vuotis syntymäpäivää sushin ja skumpan kera. Hifistelijä matkustajat tuovat kotoa omat ruusut mukanaan!



Löysin pikkumuksuille kivoja vaatteita. Åhlensin oma lastenmallisto nimeltään Å on havaintojeni mukaan täynnä edullisia, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita. Kuten kuvassa näkyvät housut. Kolme paria maksoi 16 euroa yhteensä. Himpulle löysin myös punainen pipon mustantalvihaalarin kaveriksi.



Itselleni ostin ruotsalaisen Acnen lompakon sekä Alaska-huivin. Puinen hirvi ja sen vasa löytyivät lasten huoneeseen vanhasta kaupungista.



Miehelle toin Desigualin mustavalkoisen paidan, termomukin Fotografiskasta sekä uutta Valhallaa, joka on kuin Jägermaister mutta parempaa. Tyylikäs pullo vaikutti kieltämättä ostopäätökseen.


Oli aivan ihanaa!

3 kommenttia:

  1. Upee huivi, mii laik!!!

    VastaaPoista
  2. ei vitsi saako noita ikea-jalkoja jostain suomesta? dt:n nettikauppa ei toimita suomeen, sikahyvä idea.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: kiitos. se on aika ihana, vaikka ei ihan se mistä aluperin haaveilin.

    laura: en tiedä, kannattaa ehkä olla designtorgetiin yhteydessä. ne oli superkivoja kyllä. jos meillä olisi joku sohva tai tuoli tms. varmasti ostaisin. ihan mahtavia.

    VastaaPoista