maanantai 2. syyskuuta 2013

Haaveita


Kuva Ugg Australia


Kuva: Louis Vuitton

Juuri nyt haaveilen uusista mustista Ugg-saappaista. Viime talvena jouduin hyvästelemään viisi vuotta palvelleet yksilöt, kun ne kirjaimellisesti hajosivat käsiin. Lisäksi isosta mustasta huivista, joka sopisi kaikkeen, mutta ennen kaikkea sushikurssista. Olen onnistunut tartuttamaan sushi-innostukseni lapsiini, mikä on kamalaa, koska sushi kahdeksalle on niin kallista. On siis opeteltava itse. Ajattelin ilmoittautua Himpun kummitädin alkeiskurssille, mutta Tokyo 55:n yksipäiväinen intensiivikurssi houkuttaisi kovasti. Eniten tietenkin lause "Päivän päätteeksi jokainen saa syödä valmistamansa sushit." Voikohan syödä jonkun muun tekemät, jos omat on vähän sinne päin? Uskoisin, että myös lapset on helppo innostaa mukaan sushin tekemiseen, kun se on sellaista näpräämistä. Mies löysi pikku-ukoille mahtavan puisen grillin. Ensi keväänä leikkimökin edessä grillataan. Tähän saakka pojat ovat leikkineet grillaamista kalliolla, isän grillin vierellä. Tällainen ajateltiin ostaa pukinkonttiin. Onko kamalaa, että puhun jo joulusta? No on. Mutta joulun ajatteleminen on ainoa asian minkä nojalla selviän syksystä. Tänäänkin on luvassa puolitoista tuntia sateen pitämistä kentän laidalla. Edellisessä matsissa mulla oli vielä varvastossut jalassa, mutta nyt kyllä tuntuu, ettei enää pysty.

Kuva: lastenhuone.fi

Kuva Tezukuri sushi

7 kommenttia:

  1. HEI ANNIKA!

    Olen itse ollut tuolla tokyon yksipäiväisellä kurssilla täytenä noviisina ja sen jälkeen onnistunut kotikeittiössä tekemään ihan kelvollista settiä ainakin perusaineista kuten lohesta ja ravuista. Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Meillä on tuollainen grilli ja se on ollut lasten iso suosikki koko kesän. Suosittelen mutta muista ettei mdf levy kestä kastumista eli sateensuojaan aina kun herkut on valmistuneet!

    VastaaPoista
  3. Täällä myös yksi sushikurssin käynyt. Perusasiat kuten riisinkeitto on helppo oppia ja sitten vaan mielikuvistusta peliin. Tykkäsin Tokion kurssista kovasti.

    VastaaPoista
  4. Juuri ostin tumman ruskeat ugit ja ruskeen luikkarihuivin. Ihan must asusteet tänän syksynä.

    VastaaPoista
  5. Hei kaikille!

    Kiitos kurssisuosituksista, toivotaan, että joulupukki tuo paikan oppimisympäristöön. Kiva kuulla, että grilli on hyvä. Testailtiin sitä kyllä tänään kaupassa ja näytti tosi tukevalta ja hyvältä. Erityisen hyvää on se, että kannen saa lukittua ylös, sillä Purrella voi jäädä vielä helposti näpit väliin. Huivi taitaa jäädä haaveeksi, mutta kengät meinaan kyllä hankkia. Mitään talvikenkiä en ole pitänyt enempää kuin vanhoja uggejani, jotka palvelivat puoli vuosikymmentä. Tilasin aiemmat netin kautta Australiasta, mutta saakohan niitä nykyään jo jostain liikkeistä? Tukholmakin kävisi, ponkaisen sinne parin viikon kuluttua.

    VastaaPoista
  6. Hei mulla olis ylimääräiset, kaksi kertaa käytetyt harmaat uggit itsellä ihan turhana. Minkä kokoinen jalka sulla on, nämä olis 39.

    -Laura M.

    VastaaPoista
  7. Hei Laura,

    Kiitos tarjouksesta, mutta aiemmat uggini olivat kokoa 37 ;-D

    VastaaPoista