sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Isojen poikien huone



Vauvojen makkarin muuttaminen lastenhuoneeksi otti tänään aimo askeleen eteenpäin. Haimme Purrelle pinnasängyn tilalle mustan metallisängyn Klaukkalasta. Hinta 25 euroa, jes! Pikkuhiljaa alkaa muotoutumaan yksityiskohdatkin. Vaipanvaihtopöytä nostettiin ulos, pikkumiehille sopiva pöytä tilalle. Sekin saatiin naapurikylän lapsiperheeltä kahvipakettia vastaan. Miten ihmeessä huoneessa nukkui vielä vuosi sitten yksi kolmikuinen ja yksi 13 kuinen. Pienet vauvat tuhisivat hiljaa. Nyt siellä on tuommoisia ukkeleita. En kestä. Purre on innoissaan isojen poikien sängystä. Himppu ilmoitti kömpivänsä illalla vauvan viereen nukkumaan. Tästä se touhotus taas alkaa. Löysin muuten ihania nappikoukkuja seinälle. Niin ja ruskeassa putkilossa on Arlan maitomainos kehystä vailla. 




2 kommenttia:

  1. Hei Annika olen ennenkin toivonut että jos saisi esittelyä teidän lasten huoneista ja teidän omasta makkarista. Kaikki kuvat näyttää niin hyvältä. Tosi tyylikästä teillä on. Koska näyttäisit lisää lastenhuonetta ja muiden poikien huoneita?

    VastaaPoista
  2. Hei, Olen laittanut lastenhuoneiden esittelytoiveet korvan taakse ja lupaan tässä talven aikana esitellä ne kaikki. Kiitos mukavasta viestistäsi. Pikkumiesten huoneesta teen kokonaispostauksen, kunhan saamme muutostyöt valmiiksi. Syysterkuin, Annika

    VastaaPoista